“Aku Tak Tau, Ak Taktau…” – Wanita Ini Ketawa Tak Henti Bila ‘Nervous’ Nk Bergambar Dgn Tokti

Menerusi satu halaman akaun Tiktok AWR, beliau ada memuatnaik klip durasi pendek mengenai seorang kenalan nya yang difahamkan gelak tidak henti apabila tidak tahu nak panggil panggilan apa buat Dato Siti Nurhaliza.

Semestinya, Dato Siti Nurhaliza atau ramah disapa dengan panggilan Tokti seringkali dikerumuni peminat peminat nya untuk bergambar dan juga menegur nya. Sebelum ini juga, kecoh dalam halaman media sosial apabila ada yang merakam Tokti sewaktu ingin mengeluarkan duit di mesin ATM dan anak perempuan nya kelihatan tidak selesa.

Pada klip kali ini, kelihatan Tokti memanggil anak nya Aafiyah berulang kali dan wanita ini kelu untuk memanggil tokti.

Lihat klip dibawah:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DaebaKing (@daebakingz)

Lihat juga apa kata orang ramai:

@TehaAndaman:die pggl Aafiyah pon still sdap suare.. aku lau pggl ank.. da serupe tarzan da..

@bandlessburn FC:tokti mungkin tertekan nak pergi mana pun mesti jadi tumpuan, urusan peribadi pun jadi x keruan

@abanghaki: hahaha kalau sy pun dh terkedu kot jd blur apa nk panggil apa nak buat, lepastu menyesal smp sudah

@Princess Lily G’nola:betul tu,mas jauh dh standby camera,bila dh dekat mampu tgk je kn

@Saiful Rizal Edris:tokti ni xmemilih apapun gelaran org panggil dia..humble..sama kes kita dulu msa kat jakel

@CAP RAMBUTAN:Panggil ja apa pon.. Tok ti neh ok ja… Klu lg bgus kita nk hormat dia pnggil dato sri

@Hafizan Aliff:panggil je Kak Siti…selalu jumpa mmg gitu…Kak siti nk bergambar leh? ahh gitcheww.

@Fafauuuuuu:benda kalau dah nervous, satu apa pun tak boleh fikir tau. jem teruk kat otak

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: tiktok

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*