Connect with us

Entertainment

“Akak ni sump4h takda hati pervt” – Pemuda Berg4duh Dengan Frontliner Sebab Cvcuk Hidung Kuat Masa Swab Test..

Published

on

Satu video sedang viral di Twitter sekarang apabila seorang pemuda bertindak untuk kongsikan rasa tidak puas hatinya terhadap pekerja barisan hadapan semasa melakukan ujian saringan Cov1d-19.

Video itu mengvndang kec4man warganet kerana tindakan individu yang merakam perbuatan tersebut boleh dikatakan tidak sewajarnya diperbesarkan.

“Akak ni sumpah s*al takda hati pervt”

Menurut video tersebut ada seorang pemuda menjalani ujian saringan Cov1d-19, dalam video itu ditunjuk waktu kakitangan barisan hadapan tersebut mencvcuk hidung pemuda itu.

Dilihat pemuda itu sampai mengalirkan air mata dan rupa-rupanya pemuda tersebut tak puas hati sehingga berlakunya pertelingkahan.

Alasanya dikatakan kerana cucvk kuat sangat namun pada pengakhiran video, frontliner itu mengalah dan meminta maaf kepadanya.

Ia mengvndang kemarahan netizen kerana tindakan individu tersebut kerana dalam video itu juga dilihat ada ayat-ayat kes4t.

Kalau aku nurse tu… – Netizen

Bagi netizen apa yang dibuat itu tekniknya sama dengan yang lain dan rasa sakit itu memang lumrah. Hurm, mungkin dia tak biasa lagi kot atau ada sebab kenapa dia marah, #husnuzon

Sumber : Lobak Merah

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2020 Metro Rimbabara