“Abang, Bang Bang”- Cel0teh Wanita Ini Ketika Rakam Insiden Myvi L4nggar Myvi Buat Netizen Terh1bur

Sekiranya kita ternampak beberapa kenderaan di hadapan memperlahan kenderaan walaupun jalan nampak kosong, itu antara tanda-tanda kita perlu berwaspada samada terdapat kem4langan, sekatan jalan raya atau keses4kan lalu lintas berlaku di hadapan jalan.

Baru-baru ini tular satu rakaman video di mana sepasang suami isteri sedang merakam satu kejadian kemal4ngan yang berlaku di lebuh raya berhampiran rumah mereka.

Sebuah kereta berwarna biru sudah dalam keadaan terbalik dan ada beberapa kenderaan lain sudah meletakkan kenderaan di bahu jalan bagi memberikan bantuan kepada m4ngsa yang terper4ngkap di dalam kereta.

@nasilemakdagingpower@liaremlee♬ original sound – NasiLemakDagingPower


Semasa pasangan suami isteri tersebut membuat rakaman, secara tiba-tiba ada sebuah kereta Myvi berwarna putih bergerak dengan laju di laluan paling kanan walaupun sudah ada orang memberikan isyarat untuk memperlahankan kenderaan.

Namun, disebabkan Myvi tersebut gag4l memperlahankan kenderaan dan ny4ris mahu mel4nggar orang di hadapannya, kereta tersebut telah mer3mpuh konkrit pembahagi jalan lalu mengh3ntam sebuah lagi kereta Myvi yang betul-betul berhenti di belakang kenderaan yang sudah terbalik.

Ekoran pelanggaran tersebut, kedua-dua Myvi berwarna putih itu mel4nggar sebuah bas yang berada berhampiran. Rakaman video ini telah mendapat 1.7 juta jumlah tontonan serta ribuan reaksi penonton di bahagian komen video tersebut.

Sumber Gambar: TikTok NasiLemakDagingPower

Sumber Gambar: TikTok NasiLemakDagingPower

Sumber Gambar: TikTok NasiLemakDagingPower

Sumber Gambar: TikTok NasiLemakDagingPower

Sumber Gambar: TikTok NasiLemakDagingPower

Sumber Gambar: TikTok NasiLemakDagingPower

Namun, aksi si isteri memberikan cel0teh komentar mengenai situasi kemal4ngan yang berlaku telah membuatkan orang ramai terhibur. Rata-rata ramai yang geli hati apabila mendengar si isteri seolah-olah menceritakan semula kepada suami satu per satu apa yang terjadi walaupun si suami berada di sebelahnya.

“Laju bang belakang bang. Eeeh, Myvi ini. Bang, bang, bang. Haa, kan saya dah kata bang. Sebab dia laju sangat,” terang si isteri bersungguh-sungguh kepada suaminya apabila melihat Myvi tersebut menjadi pvnca kemal4ngan awal menjadi lebih t3ruk.

Pada masa yang sama orang ramai berasa g3ram dengan kedua-dua suami isteri tersebut kerana beberapa kali mereka mengerakkan telefon semasa merakam detik-detik yang menc3maskan.

Menurut salah seorang pengguna TikTok yang berada semasa kejadian, dia sangat terk3jut melihat kereta Myvi putih yang dinaiki dua orang wanita mel4nggar sebuah lagi Myvi berwarna sama lalu merempuh sebuah bas.

Sumber:thevocket

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Ariana Rose

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*