“Gurau tak bertempat” – [VIDEO] Lawak! Wanita Kena T4mpar, Cuba Bergurau Nak G1git Tangan Dentist

Pada masa sekarang ni, ramai orang nak pakai braces pada gigi supaya kelihatan lebih yakin walalaupun harganya mampu mencecah ribuan ringgit. Tapi, ada juga yang memakainya atas tujuan fesyen semata-mata.

Siapa yang pakai braces tu, mesti kerap jumpa doktor gigi kan? Pernah tak korang ada niat sengaja nak bergurau dengan doktor tu bila dia tengah buat kerja?

Cuba g1git tangan dentist

Beberapa hari lepas, viral g1la di TikTok apabila kisah seorang gadis Amerika ni mencuit hati ramai

Ceritanya dia pergi jumpa dentist selepas menanggalkan braces nya sebelum ni. Mungkin sebab dah lama menunggu peluang, dia dilihat sengaja nak bergurau dengan doktor tersebut apabila dia mengg1git jari doktor yang tengah buat kerja tu.

Terus t4mpar, tangkas bagaikan harimau

Mungkin doktor itu terkejut dan tak menyangka gadis itu akan bertindak sedemikian, dia dilihat terus men4mpar muka patient nya tersebut. Gadis tu apa lagi, terus terdiam member kena t4mpar macam tu.

Kalau korang nak tahu, video yang dimuat naik melalui akaun @briesfirstworldproblems ini dah meraih lebih 15 juta views dan dapat lebih 3 juta likes.

Mak aihh lajunya doktor tu hahahah.

“Biar betul dia t4mpar macam tu?”

Menjengah ke ruangan posting itu, rata-rata netizen terkejut dan terhibur dengan tindakan dentist tersebut. Banyak spekulasi terbentuk, ada yang tidak percaya perkara tu terjadi serta ada ingat benda ini gurauan dan doktor itu ialah ahli keluarga terdekat gadis tersebut.

Korang jangan cuba-cuba pula nak buat macam ni eh. Mahu lain jadinya nanti.

Sumber : Lobak Merah

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Ariana Rose

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *