“Bd0h Punya Melayu, Harapkan Bertudung Jer…,” – Wanita Ddakwa ‘P0tong Que’, Azwan Ali Ber4ng!

Hos dan pelakon, Azwan Ali menyatakan rasa ber4ng apabila seorang wanita telah did4kwa mem0tong barisan ketika dia sedang beratur untuk memasuki sebuah premis.

Azwan yang juga hos Lagu Cinta Kita 2 itu berkongsi video berkaitan menerusi satu ciapan di akaun Twitter miliknya.

M4rah dan ger4m, pengacara berusia 55 tahun ini meluahkan perasaan terhadap tindakan individu berkenaan yang disifatkan sebagai tidak beretika.

“Kau tengok ni betiina puk*m*k bertudung labuh ni tiba-tiba sahaja ada depan Diva AA. Tadi orang lain yang beratur tapi orang tu tak tahu hilang kemana lepas tu orang ni ganti dia. Tak tahu lah penyed4p dia ke apa.

“Sangat tidak beretika, orang lain beratur nak setengah m4mpus kau senang-senang nak masuk celah orang. Apa puk*m*k punya bangs*t?

“B0d0h punya Melayu harapkan bertudung jer harap ner4ka tempat kau! H4ram jadah!,” katanya menerusi rakaman video berdurasi 39 saat itu.

VIDEO:

Dalam pada itu, rata-rata pengguna Twitter lain turut meluahkan rasa kurang senang terhadap tingkah laku terbabit dan berharap agar dapat dijadikan pengajaran kepada orang ramai.

KOMEN NETIZEN:

Sehingga kini, video berkenaan sudah pun ditonton hampir 11,000 kali di platform berkenaan.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: MH

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Ariana Rose

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *