Lama Tak Cukup Tidur Sejak Ada Anak, Ain Edruce ‘Meng4muk’ Lagi Gara2…..

Ain yang sebelum ini terkenal dengan video bersahaja semasa sarat meng4ndung tetap tidak berehat untuk membuat video baharu di aplikasi tersebut.

Kali ini apa yang melucukan ialah video yang dihasilkan oleh Ain itu membawa maksud bahawa beliau sudah lama tidak mendapatkan tidur yang lena memandangkan perlu berkorb4n masa demi anak sulungnya itu.

Maklum lah, bila ada anak kecil ni mesti lah perlu korb4n masa tidur untuk menjaganya kan lebih-lebih lagi sekarang ni pun Ain masih lagi dalam tempoh berp4ntang.

Seperti biasa, setiap video yang dilakukan oleh Ain pastinya membuatkan peminatnya terhibur, ditambah pula dengan mimik mukanya yang dilihat seperti tak cukup tidur.

Dalam masa yang sama, ada juga antara mereka yang sedang mengalami perkara sama seperti Ain iaitu s1mptom kurang tidur semasa menjaga anak.

Nanti lama-lama mesti Ain dah terbiasa kena bangun pagi-pagi bagi susu atau tukar pampers anak kan.

Lepas ni dah boleh lah Ain buat TikTok dengan baby tu kan, tak sabar rasanya nak tengok anak-beranak ni!

Sumber foto dan video: TikTok dan Instagram Ain Edruce

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber  :  https://www.hotfm.com.my/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *