“Hil4ng kawan baik ayah” – [VIDEO] Sebak! Ayah Menngis, Redha Anak Perempuan Pindah Ikut Suami

Bagi seseorang anak, akan tibanya masa nanti untuk kita berpisah dengan ibu bapa kita. Selalunya akan berlaku apabila sudah berkahwin, sebab ketika itu akan bermulalah satu fasa hidup yang baru.

Semestinya sedih, seperti kisah ini yang menunjukkan betapa kuatnya hubungan seorang ayah dan anak perempuannya.

Menangis anak pindah rumah

Tak sampai 24 jam dimuat naik, sebuah video menunjukkan tentang hubungan akrab seorang ayah dan anaknya menjadi tular di TikTok.

Menerusi video dimuat naik melalui akaun TikTok @sal tersebut, menunjukkan situasi seorang ayah dan anaknya sedang bersalaman dan berpe.lukan kerana difahamkan anak perempuannya itu akan berpindah rumah mengikut suaminya.

Betullah kasih seorang ayah itu sepanjang masa, ayahnya kelihatan men.angis dan tetap mengikut anaknya sewaktu keluar dari rumah tersebut.

Apa yang paling sebak untuk dilihat, si ayah sanggup mengikuti kereta dinaiki anak bersama suami hingga ke tengah jalan dan mengesat air matanya.

Posting tersebut sehingga kini meraih hampir 800k views. Ahhh min tanak sedih sorang2, korang tengok lah ni sekali.

“Sedih tgk ayah nangis sampai atas jalan”

Menjengah ke ruangan komen, ternyata momen itu membuatkan rata-rata netizen turut bersedih. Ramai yang menyatakan tak sanggup melihat si ayah men.angis sebegitu hingga mereka turut merasanya.

Hargai kedua ibu bapa kita selagi ada, sesusah kita sebenarnya lagi susah c.abaran mereka nak besarkan kita.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber: lobakmerah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *