[VIDEO]”Cuba Fikir L0jik Sikit” Ada Ke patut Cakap Dalam Vaks1n Tu Ada Chip.

Kuala Lumpur: “Cuba fikir w4ras. Cuba jangan kolot sangat. Cuba gunakan akal.”

Itu reaksi pelakon Fizo Omar susulan video tular memaparkan seorang individu lelaki yang mendakwa magnet melekat di bahagian suntik4n pada tubuh individu yang sudah menerima vaks1n.

Fizo dalam hantaran dimuat naik di Instagram mencabar individu yang membuat video itu membuktikan perkara yang ditunjukkan.

“Siapa yang buat video itu cuba buktikan. Kita sama-sama nak melawan dan b4nteras Cov1d-19. Kerajaan sudah beli vaks1n berbilion dan bawa masuk. Kerja kita pergi cucuk saja. Yang anda buat video dan menakvt-nakvtkan kenapa?

“Kepada yang buat video saya cabar kalau betul. Jangan sebab video itu tular satu Malaysia semua orang t4kut. Jangan percaya video itu. Karvt!” katanya.

Menerusi hantaran sama, Fizo yang sudah mendapatkan suntik4n vaks1n minggu lalu meminta masyarakat untuk tidak percaya sebarang usaha atau unsur yang cuba menggagalkan misi kerajaan.

“Cubalah fikir logik sikit. Adakah patut cakap dalam vaks1n itu ade cip untuk nak kesan kita, ada macam-macam benda lah dalam vaks1n ini. Guna akal boleh tak?

“Maaf, perkara macam ini saya tak boleh terima. Kita sama-sama nak tamatkan Cov1d-19 kan, jadi tak perlu ada unsur macam ini yang boleh menggagalkan misi kita sendiri.

“Terima kasih kepada semua yang kongsikan video ini dengan niat kita sama-sama nak menyedarkan mereka yang masih lagi dipengaruhi dengan info negatif mengenai vaks1n ini,” katanya.

Dalam masa sama, Fizo berkata dia dalam keadaan baik selepas menerima vaks1n pertama.

“Setakat ini selepas saya dan mak ambil suntik4n v4ksin lima hari lalu, okay saja. Tidak ada kesan sampingan pun. Jangan percaya semua ini dengan perkara yang karvt m4rut,” katanya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber: HM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *