‘Cakap Aku Terpek1k TerIoIong Dpn Rumah’ – Yas Siap Tunjuk Bukti Dah Bayar Duit Buat Jamban Kat Zarina

Minggu lalu, rumh tngga pelakon Zarina AnjouIie runtvh lagi apabila dia mengesahkan ikatan perkhwinan dengan suami EiIyas Azhar sudah berakhi.r.

Percraian itu merupakan kali kedua psangan itu selepas rujuk buat kali pertama sekitar awal Mac lalu.

Jika percraian kali pertama lebih harmoni kerana tiada knyataan-knyataan pedas terutama dari bkas suami Zarina, namun kali ini sangat berbeza.

Ini kerana EiIyas atau lebih mesra dipanggil Yas telah beberapa kali menjawab segala knyataan dikeluarkan oleh Zarina.

Malah boleh dikatakan kali ini Yas dan Zarina begitu rancak berbalas knyataan sehingga mendedahkan perkara yang tidak sepatutnya dan menimbulkan aiib masing-masing.

Terbaru, Yas dilihat memuatnaik status di Instagram beliau sambil berkongsi resit pembayaran atas nama bekas isterinya, selain gambar barang-barang pemberian Zarina yang dipulangkan semula.

Pasal jamban pun nak gduh?

Menurut Yas, resit itu adalah bukti beliau melunaskan bayaran berhubung pembinaan tandas rumah keluarganya selepas dituntut Zarina.

” Semua dah settle. Cakap aku terpe-kik terIoIong depan rumah. G1Ia ke.

” Aku bagi salam 3 kali je then aku blahh. Kau dah la kaki report. Abis kau tak rasa kalau aku buat kecoh kau dah panggil polis?? Stop pr0pa dalam media sosial. Tu siap lebih lagi bagi.

” Jamban benda dah lama settle aku dah bayar time 1st crai, then ni resit aku bayar kali kedua. Ambik lah kau double.

” Dia yang beriya rela hati nak masuk campur nak join bagi duit kt family aku konon tong tong. Now kau sebut sebut macam kau bina jamban emas kat rumah aku.

” Kami bayar double kat kau. Harap lepasni tutup mulut.” tulis Yas.

Sementara itu menerusi ruangan komen rata-rata menasihati bukan sahaja kepada Yas tetapi kepada Zarina agar masing-masing tidak mendedahkan segala masaIah yang pernah timbul di antara mereka.

Apatah lagi perkara itu membabitkan isu remeh seperti pembinaan tandas, memang agak memaIukan.

” Jamban pun jadi isu. Kau cabut je la tangki jamban tu bagi dia Yas. Nak tengok dia buat apa.. Aduhaii..” tulis seorang ntizen,

Dalam perkongsian berasingan, Yas turut memberi respon kepada dkwaan Zarina sebelum ini bahawa dia sudah membeli baju raya untuk Yas berharga RM800.

Dalam vdeo itu Zarina sambil mnangis mengatakan dia telah membeli baju raya untuk Yas dan anak lelakinya sedangkan dia sendiri tidak sempat membeli baju raya untuk diri sendiri.

” Ni baju omar ali yang RM800 nangis nangis konon baju raya aku tu.

” Puihh ni baju untuk majlis kahwin adik lelaki dia time sebelum puasa haritu. Colour sama ngn bapak dia pakai. Korang kena game aku dapat maIu. Set4n betul.

” Aku yang belikan baju raya untuk aku dan martin last week. Plan nak beli kan anju baju this week tapi tak kesampaian. Aku tak meIatah sebab aku tengah perhati game dia.” tulis Yas.

Terdahulu menerusi Instastory, Zarina meminta Eilyas memulangkan semula beberapa barangan yang diberikan antaranya telefon bimbit dan beg jenama mewah.

” Kau dah craikan aku… ha jangan maIu-maIu la nak kasi barang-barang aku balik ya, yang kau pakai tu bag, kasut tu…

” Sebab aku bukan sug4r mummy kau ya. Kau dah boleh pergi beli telefon baru ya aku nak telefon aku balik.

” Tolonglah, tak kisah la aku nak phone aku balik dengan beg Gucci tu je macam aku cakap aku bukan sug4r mummy kau! Tak apalah bro semua duit aku kasi kau, aku halalkan,” tulisnya.

Sumber:IG Yasvger7 via https://thebolalive.com/

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *