Sharifah Sakinah Muatnaik Video Kena Pelvk Dgn Lelaki, Sekali Dia Harap PU Tak M4rah

Tidak pernah sunyi daripada isu-isu panas, itulah dia pelakon dan selebriti tempatan Sharifah Sakinah. Baru sahaja timbul isu dirinya dikatakan peramp4s lelaki dan itu sudah disangkalnya, kini sebuah video tarian yang baru dimuat naik pula menimbulkan rasa tidak senang buat peminatnya.

Sudah menjangkakan dirinya bakal dik3cam, Sakinah pada kapsyen menyatakan agar PU tidak marah dengan tindakkannya.

Sebelum nak ambik mood berlakon memang macam ni . Nasib baik crew semua melayan

Harap harap PU PU tak marah ya hehehe..”

Berikut link penuh vidoe dari IG Sakinah

https://www.instagram.com/p/CJcsi-6ikQGWu0-fzDIMKJSDnTwmDKnhL_sLms0/

Katanya itu adalah caranya untuk mengambil mood sebelum memulakan lakonan untuk dramanya.

Dalam pada itu netizan tampil menegur perlakuan Sakinah

“Pu tak marah tapi jgn smpai Allah tegur dgn medtgkan musibah kepada semua disebabkan awak… banyakkan dalami ilmu agama dan sejarah Islam.. semoga awak buka mata buka telinga dan hati tak keras” tulis seoang netizan

Tidak mendiam diri, Sakinah terus membalas komen tersebut “ok kak . Sikit keras tapi rasanya tak hitam”

Kec4man ramai daripada peminat rata-rata berbentuk teguran kerana ia dilihat tidak manis apabila lelaki bukan muhrim bersentuhan dengan wanita.

Pilihan Sakinah sendiri untuk memuat naik video tersebut kerana itu adalah dirinya sebenar. Tidak salah jika ingin berseronok, namun jika video sebegitu dimuatnaik sudah pasti peminat yang sayang akan menegur.

Sharifah Sakinah Kahwin Dengan Mat Saleh Mei Depan

Dalam perkembangan lain, Hubungannya dengan seorang jejaka Mat Saleh hangat diperkatakan, pelakon Sharifah Sakinah mendedahkan akan menamatkan zaman jandanya dengan jejaka dari Sweden, Michael Hansen pada 25 Mei tahun hadapan.

Memilih tarikh berkenaan kerana memiliki keistimewaan tersendiri, Sakinah bagaimanapun berkata tidak dapat mengesahkan sama ada majlis perkahwinan mereka akan di adakan di Kuala Lumpur atau di Sweden.

“Tarikh itu dipilih kerana merupakan tarikh lahir saya dan Michael. Kami berkongsi tarikh lahir yang sama.

“Seperti yang dijanjikan, kalau betul ada benda yang baik, saya akan umumkan. Tapi kita tak tahu lagi sama majlis akan diadakan di Kuala Lumpur atau di Sweden. Masih 50-50 sebab dalam perbincangan dengan Covid-19 yang masih belum reda,” katanya.

Menerusi satu temu bual program televisyen, Sakinah berkata meskipun sudah berumah tangga dia akan tetap meneruskan kerjaya seninya dan tidak berhasrat untuk berpindah ke Sweden.

“Apa pun, saya takkan berpindah ke sana sebab minat saya ialah berlakon dan saya ingin bekerja di sini. Ia (hubungan) akan jadi macam hubungan jarak jauh. Saya akan pergi sana untuk bercuti dan begitu juga dia (Michael),” ujarnya.

Dalam pada itu, Sakinah yang dihubungi Kosmo! Online tidak menafikan apa yang dikongsikan menerusi temu bual itu dan hanya mengharapkan doa yang baik-baik daripada peminat.

“Maaf, saya sedang sibuk sedikit buat masa sekarang. Saya cuma harapkan doa yang baik-baik daripada orang ramai,” ujarnya.

Apa pendapat anda.Jangan lupa SHARE dan komen yang baik-baik sahaja

Sumber: instagram

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : http://trendingsangat.pw/sharifah-sakinah-kongsi-video-kena-pelvk-tapi-dia-harap-pu-tak-m4rah/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *