“lurvh hati tengok dia….” Ini Kedaan Terkini Anak Nourul Depp Selepas Diser4ng Saw@n Gara2 Hal Ini..

Baru-baru ini, penyanyi Nourul Depp berkongsikan detik cem4s apabila anak lelakinya, Raphaael Depp telah dimasukkan ke hospital disebabkan dem4m d3nggi.

Nourul berkata anaknya turut diser4ng saw4n selepas kali terakhir berlaku pada tahun 2018. Menerusi Instagram, Nourul turut berkongsikan keadaan anaknya yang kini berada di hospital.

“Dah balik ‘merentas desa’ dari Cyberjaya ke Shah Alam dan ke Kuala Lumpur, anak kuat kami ni dem4m dan kena lagi fibr4l fit dia tu. Selepas sudah dua tahun solid tak kena.

“Mak dia jenuh berkunt4u dalam kereta bila dia kena tarik dalam p4nas lit lit balik sekolah lepas sekolah call. Haaa apa lagi masuk hospital lah,” tulisnya.

Menurut Nourul, anaknya itu telah disahkan menghid4p dem4m d3nggi dan dimasukkan ke wad di sebuah pusat perubatan untuk rawatan lanjut. Nourul berkata lurvh hatinya melihat apabila anaknya diser4ng s4wan meskipun hanya beberapa minit.

“Sekali check dar4h laaaaa … patutlah dem4m sat sat. Rupanya d3nggi! Biad4p punya ny4muk. Hang saja suka anak kecik kan.

“Mak mana tak ris4u. Kami p4nik jugak la. Ya Allah… lurvh hati tengok dia tarik dalam seminit setengah tu,” katanya.

Nourul mendirikan rumah tangga bersama seorang jejaka iaitu Eric Daniel Depp dan telah dikurniakan tiga orang cahaya mata iaitu Zachary Depp, Raphael Depp dan juga Isabella Depp.

Sumber: Rotikaya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *