Hubungan cinta yang terjalin antara pasangan selebriti, Janna Nick dengan pelakon berdar4h kacukan Melayu-Switzerland iaitu Dini Azan Schatzmann bukanlah satu rahsia lagi.

Selepas teka teki antara dua pelakon popular itu terjawab, Janna Nick dan kekasih sering menjadi perhatian ramai.

Jika anda yang mengikuti perkembangan dua pelakon ini, pasti pernah melihat bagaimana mereka berdua menyambut hari ulang tahun kelahiran Janna Nick mahupun Dini Schatzmann yang mengundang ramai tidak sabar menantikan mereka untuk berkahwin.

Dini & Janna

Sempena birthday Janna Nick tahun lalu, Dini Schatzmann mengambil masa untuk membuat perancangan mengejutkan buat kekasihnya itu sehingga tul4r dimedia sosial.

Namun begitu, Janna Nick yang bakal menyambut birthday pada 1 Jun lagi beberapa hari ini mengundang Dini Schatzmann meluahkan perasaannya di ruangan Instagram berikutan tidak dapat menyambutnya bersama.

Sedia maklum bahawa peningkatan kes yang semakin membimbangkan, kita sekali lagi akan menghadapi total lockd0wn bermula 1 Jun nanti.

“Lockd0wn in 2 days… sorry Janna Nick. Can’t be there for your birthday. Watch this video first ok.” Tulisnya yang disertakan bersama satu rakaman video.

Selain terhibur dengan video kekasih Janna Nick itu, peminat merasa kesian kerana pelakon jelita itu tidak dapat meraikan hari istimewanya bersama dan memberikan cadangan untuk diraikan menerusi panggilan video sahaja.

“Jangan sedih-sedih ye…”

Dini & Janna

“Video call je…”

IMG_20210530_090941 IMG_20210530_091018

“Kesian Janna tahun ni Dini tak boleh nak surprise birthday dia”

Dini & Janna IMG_20210530_091032 IMG_20210530_091052

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : HCL

Previous articleTengah Seronok Belek Emas, Dua Wanita Ini Sampai Men4ngis Selepas Polis Juga Turut Menjadi ‘Tetamu’
Next article[Video] Peng4kuan berani! Usahawan kosmetik ded4h tak suka solat ketika ‘live’… ini jawab mufti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here